Bijzondere gedraaide aanschuifring met 18k goud en zilver

'Eternal Entwining'

Ontdek ‘Eternal Entwining’, de ring die jouw unieke stijl omarmt. Een samenspel van 18k goud en zilver, speciaal voor jou!

 575,00

Zoek je een sieraad dat net zo uniek is als jij? De ‘Eternal Entwining’ aanschuifring is het antwoord. Met zijn bijzondere gedraaide ontwerp van 18k geelgoud en sterling zilver, is deze ring een symbool van jouw persoonlijke stijl en zelfexpressie. Ook perfect als trouwring, met de mogelijkheid om een diamantje toe te voegen, weerspiegelt het jouw commitment aan liefde en individualiteit.

Deze ringen worden op maat gesmeed, waardoor elk stuk zo uniek is als de persoon die het draagt. Beschikbaar in geelgoud, rosegoud, of roodgoud, kun je de ring aanpassen aan jouw voorkeur.

Voel je mooi, voel je zelfverzekerd, voel je uniek. Bestel vandaag nog jouw ‘Eternal Entwining’ ring en laat de wereld zien wie je bent. De levertijd is slechts 4-6 weken, dus wacht niet langer!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

,

vorm:

levertijd:

4 – 6 weken

techniek:

garantie:

1 jaar

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper