Zilveren mokume gane bangle armband

Zilveren mokume gane bangle armband

'Endless Mokume'
Deze unieke zilveren bangle armband ‘Endless Mokume’ is de perfecte combinatie van stijl en kwaliteit.

 495,00

1 stuk op voorraad

Deze armband genaamd ‘Endless Mokume’ is een waar kunstwerk. Met de Japanse techniek ‘Mokume Gane’ is de armband gemaakt van een uniek samenspel van zilver, alpaca en koper. Het sieraad leeft en zal van kleur veranderen, ook ontstaat er in de loop van de tijd een reliëf. De binnenring is volledig van sterling zilver. Met een diameter van 7 cm, is deze armband perfect voor de gemiddelde polsmaat. Op aanvraag kan de armband ook in zilver/goud of een andere maat worden gemaakt (levertijd 6 weken). Maak jezelf blij met deze bijzondere armband en wees stijlvol en uniek!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook