'Mokume Daan'

Unieke Mokume Gane ring met zilver en koper/goud

Voel de warmte van Mokume Gane met deze unieke ring – Een kunstwerk om altijd te dragen.

 375,00 1.950,00

Deze bijzondere Mokume Gane ring is niet zomaar een sieraad. Het is een meesterwerk gemaakt van zilver en koper of zilver met 14k geelgoud. Het ontwerp is gemaakt met de Japanse Techniek ‘Mokume Gane’, wat betekent ‘houten uiterlijk’ en deze techniek is over de hele wereld bekend om haar unieke patroon en textuur.

Draag deze ring en voel de warmte van het materiaal. Kies je voor zilver met koper? Dan zal het koper na verloop van tijd donkerder worden en een prachtig relief krijgen. Kies je voor zilver met goud? Deze ring blijft glad (afgezien van normale slijtage), maar ik kan er desgewenst wel een relief in maken.

De binnenring van deze Mokume Gane ring is gemaakt van sterling zilver om het contact met de huid te minimaliseren. Draag deze ring als symbool voor jouw unieke en stijlvolle persoonlijkheid. Deze ring is een kunstwerk om altijd te dragen en te koesteren.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
vorm:

materiaal:

, ,

levertijd:

techniek:

gelegenheid:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper