Unieke Mokume Gane ring met zilver en koper/goud

Unieke Mokume Gane ring met zilver en koper/goud

'Mokume Daan'
Deze bijzondere ring is gemaakt van zilver en koper of zilver met 14k (geel)goud, een uniek ontwerp van Daan. Het ontwerp is gemaakt met de Japanse Techniek ‘Mokume Gane‘. Dit is overigens een ring die zijn eigen leven leid. Kies je voor zilver met koper? Het koper zal donkerder worden en ook zal er naar verloop van tijd een relief ontstaan omdat het koper dieper komt te liggen dan het zilver. De binnenring van de ring is gemaakt van sterling zilver om het contact met de huid te minimaliseren. De optie zilver/goud blijft (afgezien van normale slijtage) hetzelfde, maar desgewenst kan het zilver geëtst worden.

 375,00 1.950,00

vorm

materiaal

, ,

levertijd

techniek

gelegenheid

garantie


Deze ring kan op aanvraag ook in het goud gemaakt worden.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Ringmaat opmeter

 2,95

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook

Handgemaakte ketting met grote hanger in herfstkleuren

 59,95

Handgemaakte oorknopjes met grijze stenen

 44,95

Handgemaakte hanger met grijze steen

 54,95

Handgemaakte oorbellen met gele stenen

 54,95