Unieke Mokume Gane ring met zilver en koper/goud

Unieke Mokume Gane ring met zilver en koper/goud

'Mokume Daan'
Voel de warmte van Mokume Gane met deze unieke ring – Een kunstwerk om altijd te dragen.

 375,00 1.950,00

vorm

materiaal

, ,

levertijd

techniek

gelegenheid

garantie


Deze ring kan op aanvraag ook in het goud gemaakt worden.

Deze bijzondere Mokume Gane ring is niet zomaar een sieraad. Het is een meesterwerk gemaakt van zilver en koper of zilver met 14k geelgoud. Het ontwerp is gemaakt met de Japanse Techniek ‘Mokume Gane’, wat betekent ‘houten uiterlijk’ en deze techniek is over de hele wereld bekend om haar unieke patroon en textuur.

Draag deze ring en voel de warmte van het materiaal. Kies je voor zilver met koper? Dan zal het koper na verloop van tijd donkerder worden en een prachtig relief krijgen. Kies je voor zilver met goud? Deze ring blijft glad (afgezien van normale slijtage), maar ik kan er desgewenst wel een relief in maken.

De binnenring van deze Mokume Gane ring is gemaakt van sterling zilver om het contact met de huid te minimaliseren. Draag deze ring als symbool voor jouw unieke en stijlvolle persoonlijkheid. Deze ring is een kunstwerk om altijd te dragen en te koesteren.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook