Handgesmede oorknopjes mokume gane

Handgesmede oorknopjes mokume gane

'Step by Step'
De handgesmede oorknopjes ‘Step by Step’ zijn een ware blikvanger en een must-have voor iedereen die houdt van uniek en artistiek sieraden.

 385,00

1 stuk op voorraad

Deze prachtige oorbellen zijn gemaakt met de techniek ‘Mokume Gane’ en bestaan uit sterling zilver, koper en alpaca. Het contrast tussen de verschillende materialen zorgt voor een bijzonder en opvallend effect.

Deze oorbellen zijn onderdeel van een exclusieve sieradenlijn en dus volledig met de hand gemaakt. Door de tijd heen zullen het koper en het alpaca donkerder worden, waardoor er nog meer contrast ontstaat en de oorbellen steeds mooier worden.

De achterkant van de oorbellen is afgewerkt met zilver, zodat het koper en het alpaca de huid niet raakt. Wil je ze in een andere combinatie? Op aanvraag kan ik ze speciaal voor jou maken met een levertijd van ongeveer 6 weken.

Voeg de handgesmede oorknopjes ‘Step by Step’ aan jouw sieradencollectie toe voor een unieke touch en een bijzonder accent in jouw dagelijkse outfit.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook