'Step by Step'

Handgesmede oorknopjes mokume gane

De handgesmede oorknopjes ‘Step by Step’ zijn een ware blikvanger en een must-have voor iedereen die houdt van uniek en artistiek sieraden.

 385,00

1 stuk op voorraad

Deze prachtige oorbellen zijn gemaakt met de techniek ‘Mokume Gane’ en bestaan uit sterling zilver, koper en alpaca. Het contrast tussen de verschillende materialen zorgt voor een bijzonder en opvallend effect.

Deze oorbellen zijn onderdeel van een exclusieve sieradenlijn en dus volledig met de hand gemaakt. Door de tijd heen zullen het koper en het alpaca donkerder worden, waardoor er nog meer contrast ontstaat en de oorbellen steeds mooier worden.

De achterkant van de oorbellen is afgewerkt met zilver, zodat het koper en het alpaca de huid niet raakt. Wil je ze in een andere combinatie? Op aanvraag kan ik ze speciaal voor jou maken met een levertijd van ongeveer 6 weken.

Voeg de handgesmede oorknopjes ‘Step by Step’ aan jouw sieradencollectie toe voor een unieke touch en een bijzonder accent in jouw dagelijkse outfit.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper