'Sweet Panther'

Unieke zilveren panterprint ring met 24k goud

Laat de wilde zijde van je persoonlijkheid zien met de ‘Sweet Panther’ ring, gemaakt van zilver en verguld met 24k goud.

 450,00

Deze unieke zilveren ring is gehamerd met een panterprint, wat hem een wild en exotisch uiterlijk geeft. Het zwart is verguld met 24k goud dankzij de Keum Boo techniek. Dit is een verguldingstechniek waarbij het goud 20 keer dikker is dan normaal, waardoor de ring jaren mee zal gaan. Het zwart zal na verloop van tijd iets lichter worden, maar je kunt de ring gemakkelijk zelf weer zwart maken. De ring wordt speciaal voor jou op maat gemaakt, waardoor hij iets af zou kunnen wijken van de afbeelding. De levertijd is ongeveer 3 weken. Of je nu van gedurfde prints houdt of juist van tijdloze stijlen, de ‘Sweet Panther’ ring is een must-have voor elke sieradenverzamelaar.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

materiaal

levertijd

vorm

techniek

,

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.