Unieke zilveren panterprint ring met 24k goud

Unieke zilveren panterprint ring met 24k goud

'Sweet Panther'
Laat de wilde zijde van je persoonlijkheid zien met de ‘Sweet Panther’ ring, gemaakt van zilver en verguld met 24k goud.

 450,00

Deze unieke zilveren ring is gehamerd met een panterprint, wat hem een wild en exotisch uiterlijk geeft. Het zwart is verguld met 24k goud dankzij de Keum Boo techniek. Dit is een verguldingstechniek waarbij het goud 20 keer dikker is dan normaal, waardoor de ring jaren mee zal gaan. Het zwart zal na verloop van tijd iets lichter worden, maar je kunt de ring gemakkelijk zelf weer zwart maken. De ring wordt speciaal voor jou op maat gemaakt, waardoor hij iets af zou kunnen wijken van de afbeelding. De levertijd is ongeveer 3 weken. Of je nu van gedurfde prints houdt of juist van tijdloze stijlen, de ‘Sweet Panther’ ring is een must-have voor elke sieradenverzamelaar.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook