'Opal Wood'

Zilveren hanger met turquoise opaal hout

Laat je verleiden door de unieke uitstraling van deze hanger met 14k goud en voel je op en top vrouwelijk.

 995,00

1 stuk op voorraad

Laat je verleiden door de unieke uitstraling van de ‘Opal Wood’ hanger. Het opvallende design is gecreëerd door het gebruik van een turquoise opaal hout steen in combinatie met gezwart zilver en 14k goud. Geopaliseerd hout is een natuurproduct dat is ontstaan door miljoenen jaren oude bomen die onder hoge druk en temperatuur zijn versteend. Hierdoor ontstaat een uniek patroon in de steen.

De hanger wordt gesierd door 14k goud en gepatineerd zilver, waardoor het een echte blikvanger is. Het design is 4cm groot en de ketting is 45cm lang. Maar let op, aan de achterkant van de hanger is nog een verrassing verborgen. Laat je verleiden door de unieke uitstraling van deze hanger en voel je op en top vrouwelijk.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

steunkleur

steenmaat

vorm

materiaal

,

steensoort

levertijd

techniek

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper