Zilveren hanger met turquoise opaal hout

Zilveren hanger met turquoise opaal hout

'Opal Wood'
Laat je verleiden door de unieke uitstraling van deze hanger met 14k goud en voel je op en top vrouwelijk.

 995,00

1 stuk op voorraad

lengte ketting

kleur

steunkleur

steenmaat

vorm

materiaal

,

steensoort

levertijd

techniek

garantie


Als je je fantasie op hol laat slaan kunnen deze ringen in veel verschillende combinaties worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan kleine edelstenen zoals spinel, saffier, robijn.

Laat je verleiden door de unieke uitstraling van de ‘Opal Wood’ hanger. Het opvallende design is gecreëerd door het gebruik van een turquoise opaal hout steen in combinatie met gezwart zilver en 14k goud. Geopaliseerd hout is een natuurproduct dat is ontstaan door miljoenen jaren oude bomen die onder hoge druk en temperatuur zijn versteend. Hierdoor ontstaat een uniek patroon in de steen.

De hanger wordt gesierd door 14k goud en gepatineerd zilver, waardoor het een echte blikvanger is. Het design is 4cm groot en de ketting is 45cm lang. Maar let op, aan de achterkant van de hanger is nog een verrassing verborgen. Laat je verleiden door de unieke uitstraling van deze hanger en voel je op en top vrouwelijk.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook