'Opal Wood'

Zilveren hanger met turquoise opaal hout

Laat je verleiden door de unieke uitstraling van deze hanger met 14k goud en voel je op en top vrouwelijk.

 995,00

1 stuk op voorraad

Laat je verleiden door de unieke uitstraling van de ‘Opal Wood’ hanger. Het opvallende design is gecreëerd door het gebruik van een turquoise opaal hout steen in combinatie met gezwart zilver en 14k goud. Geopaliseerd hout is een natuurproduct dat is ontstaan door miljoenen jaren oude bomen die onder hoge druk en temperatuur zijn versteend. Hierdoor ontstaat een uniek patroon in de steen.

De hanger wordt gesierd door 14k goud en gepatineerd zilver, waardoor het een echte blikvanger is. Het design is 4cm groot en de ketting is 45cm lang. Maar let op, aan de achterkant van de hanger is nog een verrassing verborgen. Laat je verleiden door de unieke uitstraling van deze hanger en voel je op en top vrouwelijk.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

lengte ketting

kleur

steunkleur

steenmaat

vorm

materiaal

,

steensoort

levertijd

techniek

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.