'Mokume Daan'

Unieke mokume gane ring met zilver en koper

Unieke mokume gane ring met zilver en koper

 425,00

1 stuk op voorraad

Bekijk de unieke mokume gane ring met zilver en koper, ‘Mokume Daan’. Een kunstwerk om te dragen!

Deze bijzondere ring is uniek ontworpen door Daan en gemaakt van Sterling Zilver en koper. Het ontwerp is gemaakt met de Japanse Techniek ‘Mokume Gane’ en is verfraaid met een passende unieke steen. Dit is een ring die zijn eigen leven leidt, het koper zal donkerder worden en na verloop van tijd zal er een relief ontstaan. De binnenring is gemaakt van sterling zilver om het contact met de huid te minimaliseren. De maat van deze ring is 18,5 en direct leverbaar. Wil je dit ontwerp met een andere steen of in een andere maat, neem gerust contact op met Daan. Maak een statement met deze unieke ring en draag de ‘Mokume Daan’ met trots.

ringmaat

,

kleur

,

steunkleur

,

speciale kleur

materiaal

,

steensoort

steenmaat

,

vorm

techniek

levertijd

garantie


Deze ring kan op aanvraag ook in het goud gemaakt worden.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook