'Raw&Chique'

Unieke ruwe handgemaakte zilveren ring

De “Raw&Chique” ring is uniek ontworpen en met de hand gesmeed. Een zwarte steen met parelmoer en ruwe bewerkte ring vormen samen een chique en edgy ontwerp.

 235,00 835,00

Deze sterling zilveren ring is ontworpen en met de hand gesmeed door Daan en is uniek in zijn soort. Het ontwerp ‘Raw&Chique’ is een combinatie van elegantie en rauwheid door de gebruikte materialen. De zwarte steen is een unieke steen en is gezet in een speciaal vormgegeven ‘klassieke’ setting, wat de ring een bijzonder effect geeft. Het parelmoer in de zwarte steen zorgt voor extra elegantie en de ruwe bewerking van de ring geeft een raw touch.

Omdat er maar één exemplaar van deze steen bestaat, ben je bij aankoop verzekerd van een 100% uniek sieraad. De ringmaat van de zilveren ring is 19, maar je kunt altijd contact opnemen met Daan als je dit ontwerp met een andere steen of in een andere maat wilt.

Draag de “Raw&Chique” ring en laat zien dat je durft te kiezen voor unieke en opvallende sieraden.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

kleur

speciale kleur

,

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

collectie

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.