Unieke ruwe handgemaakte zilveren ring

Unieke ruwe handgemaakte zilveren ring

'Raw&Chique'
De “Raw&Chique” ring is uniek ontworpen en met de hand gesmeed. Een zwarte steen met parelmoer en ruwe bewerkte ring vormen samen een chique en edgy ontwerp.

 235,00 835,00

kleur

speciale kleur

,

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

collectie

levertijd

garantie


Deze ring kan op aanvraag ook in het goud gemaakt worden.

Deze sterling zilveren ring is ontworpen en met de hand gesmeed door Daan en is uniek in zijn soort. Het ontwerp ‘Raw&Chique’ is een combinatie van elegantie en rauwheid door de gebruikte materialen. De zwarte steen is een unieke steen en is gezet in een speciaal vormgegeven ‘klassieke’ setting, wat de ring een bijzonder effect geeft. Het parelmoer in de zwarte steen zorgt voor extra elegantie en de ruwe bewerking van de ring geeft een raw touch.

Omdat er maar één exemplaar van deze steen bestaat, ben je bij aankoop verzekerd van een 100% uniek sieraad. De ringmaat van de zilveren ring is 19, maar je kunt altijd contact opnemen met Daan als je dit ontwerp met een andere steen of in een andere maat wilt.

Draag de “Raw&Chique” ring en laat zien dat je durft te kiezen voor unieke en opvallende sieraden.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook