Unieke ruwe handgemaakte zilveren ring

'Raw&Chique'

De “Raw&Chique” ring is uniek ontworpen en met de hand gesmeed. Een zwarte steen met parelmoer en ruwe bewerkte ring vormen samen een chique en edgy ontwerp.

 235,00

Deze sterling zilveren ring is ontworpen en met de hand gesmeed door Daan en is uniek in zijn soort. Het ontwerp ‘Raw&Chique’ is een combinatie van elegantie en rauwheid door de gebruikte materialen. De zwarte steen is een unieke steen en is gezet in een speciaal vormgegeven ‘klassieke’ setting, wat de ring een bijzonder effect geeft. Het parelmoer in de zwarte steen zorgt voor extra elegantie en de ruwe bewerking van de ring geeft een raw touch.

Omdat er maar één exemplaar van deze steen bestaat, ben je bij aankoop verzekerd van een 100% uniek sieraad. De ringmaat van de zilveren ring is 19, maar je kunt altijd contact opnemen met Daan als je dit ontwerp met een andere steen of in een andere maat wilt.

Draag de “Raw&Chique” ring en laat zien dat je durft te kiezen voor unieke en opvallende sieraden.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

speciale kleur:

,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

collectie:

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper