Assymetrische gedraaide ring van sterling zilver

'Twisted Shine'

Ben jij op zoek naar iets unieks wat de wegen van het leven symboliseert? Ik ben Daan en ik smeed unieke sieraden.

 195,00

Hoi! Ik ben Daniëlle Looije, en ik ben helemaal gek op het maken van sieraden die ik eigenlijk te mooi vind om weg te geven.

Deze assymetrische gedraaide ring is echt te gek. Hij is perfect door zijn kleine oneffenheden. Weet je hoe ik ‘m maak? Ik neem een dikke draad en een dunne draad en draai ze samen. Zo ontstaat deze unieke ring, die echt anders is dan alle andere. De ring in maat 18,5 is meteen beschikbaar, maar als je een andere maat nodig hebt, maak ik die speciaal voor jou op maat. Het duurt dan wel 4-6 weken, maar het wachten is het zeker waard!

Je kunt ‘m ook bij mij aanvragen in goud, of zelfs een combinatie van verschillende kleuren goud. Als je daar interesse in hebt, laat het me maar weten, dan kan ik de prijs voor je maken.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke ring die echt bij jou past, dan is deze assymetrische gedraaide ring precies wat je zoekt!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

,

vorm:

levertijd:

4 – 6 weken

techniek:

garantie:

1 jaar

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper