Unieke met de hand gehamerde ring

Unieke met de hand gehamerde ring

'Mjölnir'
Deze ‘Mjölnir’ ring is een uniek juweel, vervaardigd met de hand en gehamerd voor een robuuste uitstraling. Draag de kracht van de donder op je vingers en laat iedereen zien dat je niet zomaar iemand bent.

 95,00 325,00

materiaal

, ,

Keuze

,

vorm

levertijd

techniek

,

garantie


Deze ring kan op aanvraag ook in het goud gemaakt worden.

Met zijn handgemaakte charme en subtiele kracht, is deze ‘Mjölnir’ ring een uniek accessoire voor degenen die durven te onderscheiden. Of je nu op zoek bent naar een opvallende ring voor elke dag of een statement ring voor speciale gelegenheden, deze ring is verkrijgbaar in verschillende kleuren (zilver, koper, goud) en gemaakt op maat voor een perfecte pasvorm. Laat deze ring jouw persoonlijkheid weerspiegelen en onthul jouw unieke stijl, levertijd is 2 weken.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook