Handgemaakte alliance ring met blauw kleurverloop in moissanite

'Halo of Brilliance'

Ontdek de glinstering van ‘Halo of Brilliance’, een ring die het spectrum van de hemel rond je vinger vangt.

 895,00

De ‘Halo of Brilliance’ is een eerbetoon aan de schittering van de sterrenhemel, vastgelegd in een unieke alliance ring. Het subtiele kleurverloop van de moissanites — van het zuiverste wit naar diepblauw — weerspiegelt de diversiteit van het firmament. Elke 3mm moissanite, zorgvuldig gezet in sterling zilver, speelt met het licht en biedt een betoverend schouwspel dat zich kan meten met de schittering van diamanten.

Als drager van deze ring voel je de verfijning en kracht van de natuur zelf, met een hardheid van 9,25 op de schaal van Mohs. De ring is gesmeed met aandacht voor detail en liefde voor ambacht, waardoor elk van de 18 stenen perfect tot zijn recht komt.

Draag ‘Halo of Brilliance’ en voel hoe je de magie van de lucht en zee met je meedraagt. Laat je hand het canvas zijn waarop deze edelstenen hun onuitwisbare indruk achterlaten.

Direct leverbaar in maat 18,5, alle andere maten/kleuren hebben een levertijd van 4 – 6 weken.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

steensoort:

steenmaat:

materiaal:

vorm:

levertijd:

,

garantie:

collectie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper