Prachtige tijdloze zilveren oorbellen met moissanites in kleurverloop

'Halo of Brilliance'

Voel je stralend en uniek met onze ‘Halo of Brilliance’ oorbellen. Handgesmeed zilver, verrijkt met duurzame moissanites die schitteren in een betoverend kleurverloop van wit naar turquoise.

1 stuk op voorraad (nabestelling mogelijk)

 395,00

Iedereen wil zich mooi en uniek voelen. Het is een universele wens om door middel van zelfexpressie meer zelfvertrouwen uit te stralen. Mijn ‘Halo of Brilliance’ oorbellen zijn daar het perfecte antwoord op. De prachtige moissanites, gezet in een kleurverloop van wit naar turquoise, vangen het licht op een manier die elke beweging accentueert en elke blik vangt.

Deze edelstenen zijn niet alleen betoverend maar ook duurzaam; moissanites staan bekend om hun lichtbreking en hardheid, waardoor ze generaties lang meegaan zonder hun schittering te verliezen.

Elk paar is met de hand gesmeed en meet 3,5 cm lang, weegt 1,7 gram per oorbel. Direct leverbaar in zilver of op aanvraag in andere uitvoeringen met een levertijd van 4-6 weken.

Wacht niet langer om jezelf deze unieke ervaring van schoonheid en zelfexpressie te gunnen. Bestel vandaag nog deze ‘Halo of Brilliance’ oorbellen en stap met vernieuwd zelfvertrouwen de wereld in!

Bekijk video

 

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

steensoort

steenmaat

materiaal

,

levertijd

garantie

collectie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper