Handgesmede zilveren oorbellen met diamant en amethist

'Highest Self'

Voel je als de hoogste versie van jezelf met deze unieke handgesmede zilveren oorbellen met diamant en amethist!

1 stuk op voorraad (nabestelling mogelijk)

 495,00

Deze handgesmede zilveren oorbellen hebben de naam ‘Highest Self’ gekregen omdat ze symboliseren wie je werkelijk bent, op het hoogste niveau. Met de ronde glasstenen in parelmoer en paars, een labdiamant en amethist briolettes, zijn deze oorbellen niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ze zullen je ook helpen jezelf te herinneren aan je waardevolle en unieke eigenschappen.

Door de ambachtelijke vervaardiging en het gebruik van edelmetalen, zoals sterling zilver, en prachtige edelstenen, zijn deze oorbellen een echt staaltje kunst. Bovendien, omdat elk onderdeel met de hand is gesmeed, weet je zeker dat je unieke oorbellen krijgt die niemand anders heeft.

Kortom, deze ‘Highest Self’ oorbellen zijn niet alleen prachtig om te dragen, maar ze zijn ook een herinnering aan wie je werkelijk bent en wat je waard bent. Voel je de hoogste versie van jezelf en bestel vandaag nog!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

Pascomfort Armband maat
Strak Polsmaat +1,5 cm
Normaal Polsmaat +2 cm
Los Polsmaat +3 cm

Bangle armbanden

Polsomtrek Diameter bangle maat
15 – 16 cm 56 mm
17 – 18 cm 60 mm
18 – 19 cm 65 mm
19 – 20 cm 70 mm

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper