Handgesmede zilveren oorbellen met diamant en amethist

Handgesmede zilveren oorbellen met diamant en amethist

'Highest Self'
Voel je als de hoogste versie van jezelf met deze unieke handgesmede zilveren oorbellen met diamant en amethist!

 495,00

1 stuk op voorraad (maatwerk mogelijk)

lengte

gewicht

kleur

speciale kleur

materiaal

, ,

steensoort

, , ,

steenmaat

,

levertijd

garantie


Ben je verliefd geworden op de vorm van de oorbel maar wil je liever een andere kleur steen of materiaal? Ik kan ze ook op maat voor je maken, je kunt dan je eigen unieke schilderijtjes uitkiezen.

Deze handgesmede zilveren oorbellen hebben de naam ‘Highest Self’ gekregen omdat ze symboliseren wie je werkelijk bent, op het hoogste niveau. Met de ronde glasstenen in parelmoer en paars, een labdiamant en amethist briolettes, zijn deze oorbellen niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ze zullen je ook helpen jezelf te herinneren aan je waardevolle en unieke eigenschappen.

Door de ambachtelijke vervaardiging en het gebruik van edelmetalen, zoals sterling zilver, en prachtige edelstenen, zijn deze oorbellen een echt staaltje kunst. Bovendien, omdat elk onderdeel met de hand is gesmeed, weet je zeker dat je unieke oorbellen krijgt die niemand anders heeft.

Kortom, deze ‘Highest Self’ oorbellen zijn niet alleen prachtig om te dragen, maar ze zijn ook een herinnering aan wie je werkelijk bent en wat je waard bent. Voel je de hoogste versie van jezelf en bestel vandaag nog!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook