Unieke zilveren alliance ring met moissanites

Unieke zilveren alliance ring met moissanites

'Halo of Brilliance'
Stralend als een halo, deze unieke zilveren alliance ring met moissanites is een ware schat. Direct leverbaar in maat 17,5.

 595,00

kleur

steensoort

steenmaat

materiaal

vorm

levertijd

,

garantie

collectie

Er is geen ring zo uniek als de ‘Halo of Brilliance’ alliance ring. Met duurzame moissanites die de schittering van echte diamanten evenaren, heeft deze ring een ongeëvenaarde schoonheid. Direct leverbaar in maat 17,5 en gemaakt van hoogwaardig zilver, is dit een ring die je niet wilt missen.

Maar wat maakt moissanites duurzaam? Ze hebben een hardheid van 9,25 op de schaal van Mohs (diamant is 10), waardoor ze bestand zijn tegen krassen en slijtage.

Of je nu op zoek bent naar een verlovingsring, trouwring of gewoon een mooie ring om jezelf te verwennen, de ‘Halo of Brilliance’ ring zal zeker indruk maken. Let op: als je een andere maat nodig hebt, houd dan rekening met een levertijd van 4-6 weken. Maar ik garandeer je dat het wachten de moeite waard zal zijn!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook