'Better Days'

Handgesmede ring met blauwe druppel steen maat 17

Handgesmede ring met blauwe druppel steen maat 17

 265,00

Verrijk je sieradencollectie met deze handgesmede ring met blauwe druppel steen genaamd ‘Better Days’. Uniek ontworpen en gegarandeerd een 100% uniek exemplaar.

Laat je betoveren door de schoonheid van deze unieke handgesmede ring genaamd ‘Better Days’. Het sterling zilveren ontwerp is speciaal ontworpen door Daan en voorzien van een prachtige blauwe druppel steen. De steen is gemaakt vanuit een schilderij van verschillende soorten blauw en zilver, wat zorgt voor een bijzonder effect. Er bestaat maar één steen als deze op de hele wereld, dus bij aankoop ben je verzekerd van een 100% uniek exemplaar.

De ring is voorzien van een stevige 3-dubbele ring en heeft ringmaat 17. Wil je liever een ander formaat of een andere steen? Neem gerust contact op met Daan, want zij maakt ook graag een ontwerp op maat voor jou. Verrijk je sieradencollectie met deze prachtige ring en geniet van de tijdloze schoonheid en vakmanschap van dit bijzondere stuk.

steensoort

kleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook