Gele broche met cloisonne emaille

'Verdant Flux'

Draag een sprankje lente met ‘Verdant Flux’, een handgesmede broche waarin het zonnige geel van cloisonné emaille tot leven komt.

1 stuk op voorraad (nabestelling mogelijk)

 325,00

In het hart van mijn atelier, waar ambacht en kunst hand in hand gaan, creëerde ik ‘Verdant Flux’. De naam weerspiegelt de levendige energie van groei en bloei, zoals gevangen in het heldere geel van deze bijzondere broche. Geel, de kleur van zonlicht en vrolijkheid, wekt een gevoel van optimisme en creativiteit.

Cloisonné is een eeuwenoude techniek waarbij fijne metalen draadjes op het oppervlak worden aangebracht om kleine cellen te vormen, die vervolgens zorgvuldig worden ingevuld met emaille. Na het bakken, ontstaat een glanzend, duurzaam oppervlak dat speelt met licht en kleur. Het resultaat is een sieraad dat zowel klassieke schoonheid als moderne verfijning uitstraalt.

Deze broche, volledig met de hand gesmeed, heeft een even fraai afgewerkte achterkant, wat getuigt van een toewijding aan kwaliteit en detail die je in elk aspect van mijn werk terugziet.

Hoewel dit stuk schittert in zonnig geel, bied ik ook de mogelijkheid om ‘Verdant Flux’ in andere kleuren of met een handgeschilderde steen te vervaardigen, waardoor elke broche een uniek kunstwerk wordt. Indien je kiest voor een gepersonaliseerd ontwerp, zal ik met jou samenwerken om een kleurenpalet te kiezen dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Houd rekening met een liefdevolle creatieperiode van 4-6 weken voor jouw op maat gemaakte ‘Verdant Flux’.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

levertijd

1 – 2 werkdagen

garantie

1 jaar

eigenschap

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper