'Verdant Flux'

Gele broche met cloisonne emaille

Draag een sprankje lente met ‘Verdant Flux’, een handgesmede broche waarin het zonnige geel van cloisonné emaille tot leven komt.

 325,00

1 stuk op voorraad (maatwerk mogelijk)

In het hart van mijn atelier, waar ambacht en kunst hand in hand gaan, creëerde ik ‘Verdant Flux’. De naam weerspiegelt de levendige energie van groei en bloei, zoals gevangen in het heldere geel van deze bijzondere broche. Geel, de kleur van zonlicht en vrolijkheid, wekt een gevoel van optimisme en creativiteit.

Cloisonné is een eeuwenoude techniek waarbij fijne metalen draadjes op het oppervlak worden aangebracht om kleine cellen te vormen, die vervolgens zorgvuldig worden ingevuld met emaille. Na het bakken, ontstaat een glanzend, duurzaam oppervlak dat speelt met licht en kleur. Het resultaat is een sieraad dat zowel klassieke schoonheid als moderne verfijning uitstraalt.

Deze broche, volledig met de hand gesmeed, heeft een even fraai afgewerkte achterkant, wat getuigt van een toewijding aan kwaliteit en detail die je in elk aspect van mijn werk terugziet.

Hoewel dit stuk schittert in zonnig geel, bied ik ook de mogelijkheid om ‘Verdant Flux’ in andere kleuren of met een handgeschilderde steen te vervaardigen, waardoor elke broche een uniek kunstwerk wordt. Indien je kiest voor een gepersonaliseerd ontwerp, zal ik met jou samenwerken om een kleurenpalet te kiezen dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Houd rekening met een liefdevolle creatieperiode van 4-6 weken voor jouw op maat gemaakte ‘Verdant Flux’.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

levertijd

garantie

eigenschap

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook