Zilveren gevlochten oorringen

'Braid Formation'

Betreed de wereld van tijdloze elegantie met mijn ‘Braid Formation’ gevlochten zilveren oorringen. Met een gewicht van slechts 2,5 gram per stuk en een diameter van 2 cm, zijn deze oorbellen een verfijnde toevoeging aan elke outfit.

 250,00

Als maker van de ‘Braid Formation’ gevlochten zilveren oorringen nodig ik je uit om jezelf te verliezen in de schoonheid van ambachtelijk vakmanschap. Elke oorbel is met liefde en precisie gevlochten, resulterend in een uniek ontwerp dat symbool staat voor tijdloze klasse.

Met een gewicht van slechts 2,5 gram per stuk voelen deze oorringen licht en comfortabel aan, waardoor je ze moeiteloos kunt dragen gedurende de dag. Met een diameter van 2 cm bieden ze de perfecte balans tussen subtiliteit en aanwezigheid, waardoor ze geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Ik begrijp dat jouw stijl uniek is, daarom bied ik op maat gemaakte opties voor de ‘Braid Formation’ oorringen. Of je nu een andere maat wilt of liever een ander metaal, zoals goud of witgoud, de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact met me op en samen creëren we een persoonlijk sieraad dat perfect bij jou past.

Kies voor verfijning en individualiteit met de ‘Braid Formation’ gevlochten zilveren oorringen. Laat je betoveren door de ambachtelijke kwaliteit en het tijdloze ontwerp. Met op maat gemaakte opties kun je een sieraad creëren dat helemaal van jou is, een expressie van jouw eigenheid en stijl. Ontdek de schoonheid van gevlochten zilver en omarm de tijdloze elegantie van deze oorringen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte:

gewicht:

materiaal:

vorm:

levertijd:

techniek:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper