Zilveren ring met vulkanisch zand en handgemaakte grijze steen

'Glacial Inferno'

‘Glacial Inferno’: Een samensmelting van vulkanisch zand en handgeschilderd grijs, waar natuurlijke kracht en artistieke flair samenkomen.

 325,00

Elke keer als ik naar de ‘Glacial Inferno’ kijk, voel ik de synergie tussen de ruwe natuur en mijn artistieke ziel. De steen, een delicate schakering van grijs, draagt een door mij geschilderd patroon dat zijn unieke karakter naar voren brengt. Het voelt als een echo van gletsjers die zich bewegen over vulkanische aarde.

De basis van deze ring, gecreëerd in maat 19 en direct beschikbaar, is een huwelijk van glanzend zilver en het intense vulkanisch zand, waardoor het een robuuste, aardse uitstraling krijgt.

Zoek je een ring die bij jou past? Laat het me weten. Ik kan ‘Glacial Inferno’ ook op maat maken, verrijkt met de steen van jouw keuze. En voor de liefhebbers van een warme gloed, is er de mogelijkheid om hem in goud te laten smeden. Het creëren van een dergelijk kunstwerk vergt zijn tijd, dus reken op een levertijd van 4-6 weken. Mijn passie en vakmanschap wachten om jouw unieke sieraad tot leven te brengen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

steensoort:

steenmaat:

,

materiaal:

vorm:

levertijd:

techniek:

garantie:

collectie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper