Zilverenmanchetarmband met robijn en moissanite

Zilverenmanchetarmband met robijn en moissanite

'Crimson Frost'
Ontdek de verleidelijke en speelse uitstraling van onze zilveren manchetarmband “Crimson Frost”, verfraaid met robijn en moissanite.

 595,00

1 stuk op voorraad

Ervaar de sensatie van onze prachtige zilveren manchetarmband “Crimson Frost” met zijn opvallende speelse afwerking en elegante gezette stenen. De combinatie van robijn en moissanite geeft deze armband een uniek en onderscheidend karakter. De robijnen zijn synthetisch, wat betekent dat ze op een duurzame manier zijn geproduceerd zonder schade aan het milieu of de maatschappij. Geniet van de schittering van de moissanites, bekend om hun duurzaamheid en hardheid, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik. Dit is een must-have accessoire voor elke stijlbewuste vrouw die op zoek is naar iets bijzonders. De armband is 6cm doorsnee, maar kan op verzoek ook op maat worden gemaakt aan jouw specifieke polsmaat. Bestel nu en voeg een vleugje glamour en schoonheid toe aan uw sieradencollectie!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten.

Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat!

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook