Dikke zilveren ring met blauwe steen

Dikke zilveren ring met blauwe steen

'Azure Accents'
Laat je handen stralen met de unieke ‘Azure Accents’ ring. Een prachtige combinatie van handgesmeed zilver en een met de hand geschilderde blauwe steen. Maat 17.

 325,00

steunkleur

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

techniek

garantie

Deze unieke zilveren ring is een echte eye-catcher. Met zijn opvallende blauwe steen en handgesmede zilveren band is het een sieraad dat direct de aandacht trekt. De steen is met de hand geschilderd en professioneel gezet in een conische zetting, waardoor het licht er prachtig op reflecteert. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals sterling zilver en acrylverf, ben je verzekerd van een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig sieraad. De ring is beschikbaar in maat 17, maar kan ook op maat gemaakt worden in jouw gewenste maat en favoriete kleur. Dit kunstwerkje is met veel liefde en passie gemaakt door Daan, een getalenteerde kunstenaar. Met de ‘Azure Accents’ ring voeg je een uniek en stijlvol sieraad toe aan jouw collectie!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook