Dikke zilveren ring met blauwe steen

'Azure Accents'

Laat je handen stralen met de unieke ‘Azure Accents’ ring. Een prachtige combinatie van handgesmeed zilver en een met de hand geschilderde blauwe steen. Maat 17.

 325,00

Deze unieke zilveren ring is een echte eye-catcher. Met zijn opvallende blauwe steen en handgesmede zilveren band is het een sieraad dat direct de aandacht trekt. De steen is met de hand geschilderd en professioneel gezet in een conische zetting, waardoor het licht er prachtig op reflecteert. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals sterling zilver en acrylverf, ben je verzekerd van een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig sieraad. De ring is beschikbaar in maat 17, maar kan ook op maat gemaakt worden in jouw gewenste maat en favoriete kleur. Dit kunstwerkje is met veel liefde en passie gemaakt door Daan, een getalenteerde kunstenaar. Met de ‘Azure Accents’ ring voeg je een uniek en stijlvol sieraad toe aan jouw collectie!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
steunkleur:

kleur:

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

techniek:

garantie:

1 jaar

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper