Grote opvallende zilveren ring met emaille zwart

Grote opvallende zilveren ring met emaille zwart

'Nightfall Enchantment'
Stap in de betoverende wereld van de nacht met onze “Nightfall Enchantment” ring. Een unieke zilveren ring met een gedurfde uitstraling en een vleugje goud. Direct beschikbaar in maat 18.

 375,00

kleur

steunkleur

, ,

materiaal

,

steenmaat

,

techniek

levertijd

garantie

Voel je betoverd door de duisternis met onze ‘Nightfall Enchantment’ ring! Deze grote opvallende zilveren ring met emaille zwart is een echte eyecatcher. De ring heeft een uniek ontwerp van een 3-dubbele ring met daarop prachtige 14k gouden accenten. De ring op de foto is gemaakt in maat 18, maar als deze maat niet voor jou geschikt is, kan ik hem voor je op maat maken. Houd er wel rekening mee dat de levertijd dan 4-6 weken bedraagt. De ‘Nightfall Enchantment’ ring is perfect voor degenen die van artistieke en mysterieuze sieraden houden. Voeg deze betoverende ring toe aan je collectie en laat hem stralen bij elke gelegenheid!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook