Handgesmede ring met abalone schelp

Handgesmede ring met abalone schelp

'Australian Treasures'
Een uniek juweel, speciaal voor jou gesmeed. De ‘Australian Treasures’ ring met abalone schelp.

 275,00 895,00

kleur

materiaal

, ,

steensoort

vorm

levertijd

garantie


Deze ring kan in opdracht gemaakt worden, in jouw maat en kleur, in de volgende combinaties:

  • 14k geelgoud (zie voorbeeld) – 1495,-
  • 14k roségoud – 1650,-
  • 14k roodgoud – 1650,-
  • 14k witgoud – 1695,-

 

Voel de zeebries om je vingers fluiten met deze prachtige ‘Australian Treasures’ ring. Handgesmede door Daan, dit juweel is uniek ontworpen en bevat stukjes abalone schelp verwerkt in het ontwerp. Deze ring wordt speciaal voor jou op maat gemaakt, zodat je zeker weet dat je een echt uniek juweel in handen hebt. Het maken van de ring kost ongeveer 4 tot 6 weken, dus wees geduldig terwijl je wacht op je eigen persoonlijke stukje Australische schatten.

De zilveren ring op de foto is gemaakt in maat 18,5 en direct leverbaar.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook