Handgesmede ring met ingelegde labradoriet

'Fractured Brilliance'

Ervaar de magie van labradoriet met ‘Fractured Brilliance’, een ring die de natuurlijke pracht benadrukt.

 325,00

‘Fractured Brilliance’ is een eerbetoon aan de ruwe schoonheid van labradoriet. Als smid ben ik gefascineerd door de uitdagingen die deze steen met zich meebrengt. Labradoriet is kwetsbaar, maar in zijn breuklijnen onthult hij een betoverende wereld van kleur en licht. Door de steen voorzichtig te breken en in te leggen, heb ik zijn magie vastgelegd op een duurzame manier, klaar om gedragen te worden als een stukje aardse sterrenhemel rond je vinger. Elke ring is een uniek kunstwerk, ontstaan uit de harmonie tussen handwerk en de grillen van de natuur. De afgebeelde ring is reeds een pronkstuk in iemands collectie, maar ik nodig je uit om je eigen ‘Fractured Brilliance’ te laten smeden. Met een levertijd van 4-6 weken kun jij de trotse drager zijn van dit kleine wonder, op maat gemaakt voor jou.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

, ,

steensoort:

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper