Unieke handgesmede bangle armband

'Whispering Vines'

Laat je betoveren door de ‘Whispering Vines’, een handgesmede bangle armband waar de natuur zachtjes door het zilver fluistert.

 395,00

Bij het smeden van deze unieke bangle armband, genaamd ‘Whispering Vines’, voelde ik een diepe verbinding met de natuur. Het grillige patroon dat je ziet, is geïnspireerd door de wispelturige ranken van klimplanten die in het wild groeien. De zachte glans van het zilver vangt het licht op een manier die de textuur en het ontwerp echt tot leven brengt. Deze armband op de foto heeft een diameter van 65 mm en wacht op iemand om hem te dragen en zijn verhaal te vertellen. Als je echter op zoek bent naar een perfecte pasvorm, kan ik met liefde en zorg een ‘Whispering Vines’ voor je smeden die precies om je pols past. Houd er wel rekening mee dat de levertijd voor een op maat gemaakte armband 4-6 weken is. Of je nu kiest voor de direct beschikbare armband of er een speciaal voor jou laat maken, de ‘Whispering Vines’ zal je dagelijks herinneren aan de schoonheid en mysterie van de natuur.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
vorm:

materiaal:

levertijd:

garantie:

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

Pascomfort Armband maat
Strak Polsmaat +1,5 cm
Normaal Polsmaat +2 cm
Los Polsmaat +3 cm

Bangle armbanden

Polsomtrek Diameter bangle maat
15 – 16 cm 56 mm
17 – 18 cm 60 mm
18 – 19 cm 65 mm
19 – 20 cm 70 mm

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper