'Whispering Vines'

Unieke handgesmede bangle armband

Laat je betoveren door de ‘Whispering Vines’, een handgesmede bangle armband waar de natuur zachtjes door het zilver fluistert.

 395,00

Bij het smeden van deze unieke bangle armband, genaamd ‘Whispering Vines’, voelde ik een diepe verbinding met de natuur. Het grillige patroon dat je ziet, is geïnspireerd door de wispelturige ranken van klimplanten die in het wild groeien. De zachte glans van het zilver vangt het licht op een manier die de textuur en het ontwerp echt tot leven brengt. Deze armband op de foto heeft een diameter van 65 mm en wacht op iemand om hem te dragen en zijn verhaal te vertellen. Als je echter op zoek bent naar een perfecte pasvorm, kan ik met liefde en zorg een ‘Whispering Vines’ voor je smeden die precies om je pols past. Houd er wel rekening mee dat de levertijd voor een op maat gemaakte armband 4-6 weken is. Of je nu kiest voor de direct beschikbare armband of er een speciaal voor jou laat maken, de ‘Whispering Vines’ zal je dagelijks herinneren aan de schoonheid en mysterie van de natuur.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
vorm

materiaal

levertijd

garantie

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

PascomfortArmband maat
StrakPolsmaat +1,5 cm
NormaalPolsmaat +2 cm
LosPolsmaat +3 cm

Bangle armbanden

PolsomtrekDiameter bangle maat
15 – 16 cm56 mm
17 – 18 cm60 mm
18 – 19 cm65 mm
19 – 20 cm70 mm

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook