Vlechten

Bekijk filters

Toont alle 7 resultaten

Filter op prijs

Gevlochten sieraden

Bij het vlechten met zilveren draad worden er verschillende draden samengevoegd tot één geheel, waarna er een vlechtwerk ontstaat. De techniek vereist veel precisie en geduld, maar het resultaat is prachtig en uniek.

In de webshop vind je een selectie van sieraden die met deze techniek zijn gemaakt. Elk sieraad is met de hand vervaardigd en is daardoor een uniek kunstwerk. De sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en stijlen, van eenvoudige ontwerpen tot complexe en kleurrijke patronen.

De vlechtwerken worden gemaakt van hoogwaardig zilver (of op aanvraag in goud) en zijn van uitstekende kwaliteit. Bovendien kan ik op verzoek maatwerk leveren, zodat je het perfecte sieraad kunt dragen die bij jou past.

Of je nu op zoek bent naar een subtiel en elegant sieraad of juist een opvallende statement piece, onze collectie heeft voor elk wat wils. Kijk gerust rond in mijn webshop en ontdek de schoonheid van het vlechten met zilver.

Bijzondere sieradenwebshop
Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️
Filter op prijs

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper