Gevlochten sieraden

Bij het vlechten met zilveren draad worden er verschillende draden samengevoegd tot één geheel, waarna er een vlechtwerk ontstaat. De techniek vereist veel precisie en geduld, maar het resultaat is prachtig en uniek.

Grove zilveren gevlochten ring met pareldraad

Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Roze
Turquoise
Wit
Zwart

In de webshop vind je een selectie van sieraden die met deze techniek zijn gemaakt. Elk sieraad is met de hand vervaardigd en is daardoor een uniek kunstwerk. De sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en stijlen, van eenvoudige ontwerpen tot complexe en kleurrijke patronen.

De vlechtwerken worden gemaakt van hoogwaardig zilver (of op aanvraag in goud) en zijn van uitstekende kwaliteit. Bovendien kan ik op verzoek maatwerk leveren, zodat je het perfecte sieraad kunt dragen die bij jou past.

Of je nu op zoek bent naar een subtiel en elegant sieraad of juist een opvallende statement piece, onze collectie heeft voor elk wat wils. Kijk gerust rond in mijn webshop en ontdek de schoonheid van het vlechten met zilver.

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️
Cadeau feestdagen

🌟 MYSTERY CADEAU twv 9,95

Enkel voor de feestdagen! 🌟

Ben jij klaar voor een sprankelende verrassing? Een handgemaakt kunstwerk, dat niet alleen jouw unieke persoonlijkheid zal weerspiegelen, maar ook een betoverende boodschap met zich meedraagt: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent’.

🔎 Hint: Je zult meer zien dan alleen je reflectie.

Voeg dit exclusieve mysterieuze cadeau toe aan je winkelmandje en laat je verrassen! *

* zolang de voorraad strekt