Grove zilveren gevlochten ring met pareldraad

Grove zilveren gevlochten ring met pareldraad

'Woven Wildness'
Deze grove zilveren ring ‘Woven Wildness’ is een uniek staaltje vakmanschap. Handgemaakt en met liefde gevlochten, zodat geen enkele ring hetzelfde is.

 375,00

materiaal

vorm

levertijd

techniek

garantie

Haal het beste van de natuur in huis met deze grove zilveren ring ‘Woven Wildness’. Deze ring is het resultaat van het vakmanschap van Daan en is met liefde gevlochten tot een speels en toch robuust ontwerp. Geen enkele ring is hetzelfde, waardoor je altijd een uniek sieraad draagt. Deze ring wordt op maat gemaakt met een levertijd van 4-6 weken en is ook beschikbaar in andere materialen of combinaties op aanvraag. Kies voor een stukje natuur in je sieradencollectie en bestel vandaag nog deze ‘Woven Wildness’ ring.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook