'Woven Wildness'

Grove zilveren gevlochten ring met pareldraad

Deze grove zilveren ring ‘Woven Wildness’ is een uniek staaltje vakmanschap. Handgemaakt en met liefde gevlochten, zodat geen enkele ring hetzelfde is.

 375,00

Haal het beste van de natuur in huis met deze grove zilveren ring ‘Woven Wildness’. Deze ring is het resultaat van het vakmanschap van Daan en is met liefde gevlochten tot een speels en toch robuust ontwerp. Geen enkele ring is hetzelfde, waardoor je altijd een uniek sieraad draagt. Deze ring wordt op maat gemaakt met een levertijd van 4-6 weken en is ook beschikbaar in andere materialen of combinaties op aanvraag. Kies voor een stukje natuur in je sieradencollectie en bestel vandaag nog deze ‘Woven Wildness’ ring.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

materiaal

vorm

levertijd

techniek

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.