Grove gevlochten gouden ring

'Woven Wildness'

Ontdek de betoverende schoonheid van de ‘Woven Wildness’ ring – een grove gevlochten gouden ring met een uniek en artistiek design dat je omarmt met zijn gedurfde stijl.

 375,00

Als maker van de ‘Woven Wildness’ ring nodig ik je uit om de kracht van grove vlechten en de pracht van goud te ervaren. Deze ring is een meesterwerk van vakmanschap, met zes draden die op meeslepende wijze zijn gevlochten. Wat deze ring echt uniek maakt, is dat drie van deze draden ook individueel gevlochten zijn, waardoor een complex en intrigerend patroon ontstaat.

De ‘Woven Wildness’ ring is een eerbetoon aan de schoonheid van ambachtelijk werk en artistieke expressie. Het goud straalt met een warme en luxueuze glans, terwijl de grove vlechten een gevoel van wilde schoonheid en vrijheid oproepen. Deze ring is ontworpen om je te omarmen met zijn gedurfde stijl en je te herinneren aan de kracht en schoonheid die in jou schuilt.

Met zijn opvallende design en tijdloze elegantie is de ‘Woven Wildness’ ring een pronkstuk dat je look compleet maakt. Of je het nu draagt als een symbool van zelfexpressie, als een herinnering aan je eigen unieke kracht, of als een statement piece voor speciale gelegenheden, deze ring zal zeker de aandacht trekken en bewondering oogsten.

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de ‘Woven Wildness’ ring en laat jezelf omringen door de magie van grove vlechten en de glans van goud. Ontdek het artistieke meesterwerk dat je look naar nieuwe hoogten tilt en je persoonlijkheid laat stralen. Met de ‘Woven Wildness’ ring voeg je een vleugje wildheid, schoonheid en stijl toe aan je sieradencollecti

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

,

vorm:

levertijd:

techniek:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper