Handgesmede aanschuifring met Topaas

Handgesmede aanschuifring met Topaas

'London Blue'
Ben jij op zoek naar iets bijzonders voor om je vinger? Deze unieke handgesmede aanschuifringen van sterling zilver zijn een echte eye-catcher!

 165,00 295,00

ringmaat

,

kleur

,

steunkleur

speciale kleur

materiaal

, ,

steensoort

,

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie


Op aanvraag kan ik hem ook maken in andere maten en in je favoriete kleur steen of materiaal zoals goud.

Deze handgesmede aanschuifringen met de bijzondere Blue London Topaas zijn een absoluut hoogtepunt aan je vinger. De ring met het motief is een mooi contrast met de andere ring, die egaal is gelaten en een bijzonder kunstwerkje onder een glassteen bevat. De blauwe steen met turquoise en parelmoer geeft de ring een prachtige schittering. De ringmaat is 17,5 en door de aanschuifringen kun je hem eenvoudig bij een andere ring dragen. Een echt kunstwerk om trots op te zijn!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook