'Virgin Nights'

Zilveren brede ring handgemaakt met paarse steen

Ontdek ‘Virgin Nights’, een handgemaakte zilveren ring die de mystieke kleuren van de nachthemel vastlegt in een unieke paarse steen. Ringmaat 19.

 295,00

1 stuk op voorraad (maatwerk mogelijk)

In de stilte van de nacht, onder een sterrenhemel, vond ik de inspiratie voor ‘Virgin Nights’. Deze brede zilveren ring, gesmeed met toewijding en vakmanschap, is een eerbetoon aan de ongerepte schoonheid van de nacht. De naam reflecteert niet alleen de rust en het mysterie van de nachtelijke hemel, maar ook de meervoudige ringen die samen een harmonieus geheel vormen.

De binnenkant van de ring onthult een bijzonder patroon, een subtiele herinnering aan de oneindigheid en de complexiteit van het heelal. Centraal staat de handgeschilderde steen, een melange van wit, blauw, paars en parelmoer. Deze kleurencombinatie vangt het licht op een manier die de ring laat schitteren als een klein sterrenstelsel aan je vinger.

Met maat 19 is deze ring een statement piece dat niet alleen een esthetische, maar ook een emotionele waarde heeft. Het is een kunstwerk, bedoeld om gedragen te worden door iemand die de schoonheid van de nacht waardeert en zich ermee verbonden voelt.

Mocht je twijfelen over de maat, bied ik de mogelijkheid om een ringmeter te bestellen, zodat jouw ‘Virgin Nights’ perfect past. Deze ring is meer dan een sieraad; het is een stukje van de nacht, klaar om jouw verhaal te vertellen.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

,

kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook