Zilveren brede ring handgemaakt met paarse steen

'Virgin Nights'

Ontdek ‘Virgin Nights’, een handgemaakte zilveren ring die de mystieke kleuren van de nachthemel vastlegt in een unieke paarse steen. Ringmaat 19.

1 stuk op voorraad (nabestelling mogelijk)

 295,00

In de stilte van de nacht, onder een sterrenhemel, vond ik de inspiratie voor ‘Virgin Nights’. Deze brede zilveren ring, gesmeed met toewijding en vakmanschap, is een eerbetoon aan de ongerepte schoonheid van de nacht. De naam reflecteert niet alleen de rust en het mysterie van de nachtelijke hemel, maar ook de meervoudige ringen die samen een harmonieus geheel vormen.

De binnenkant van de ring onthult een bijzonder patroon, een subtiele herinnering aan de oneindigheid en de complexiteit van het heelal. Centraal staat de handgeschilderde steen, een melange van wit, blauw, paars en parelmoer. Deze kleurencombinatie vangt het licht op een manier die de ring laat schitteren als een klein sterrenstelsel aan je vinger.

Met maat 19 is deze ring een statement piece dat niet alleen een esthetische, maar ook een emotionele waarde heeft. Het is een kunstwerk, bedoeld om gedragen te worden door iemand die de schoonheid van de nacht waardeert en zich ermee verbonden voelt.

Mocht je twijfelen over de maat, bied ik de mogelijkheid om een ringmeter te bestellen, zodat jouw ‘Virgin Nights’ perfect past. Deze ring is meer dan een sieraad; het is een stukje van de nacht, klaar om jouw verhaal te vertellen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

,

kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper