Exclusieve damesring in druppelvorm met onyx edelsteen

'Pitch Black'

‘Pitch Black’ – een sterling zilveren symfonie met onyx, waarin de kracht van de nacht en de kunst van smeden samenvloeien. Ringmaat 18

1 stuk op voorraad

 495,00

In de stilte van mijn atelier heb ik ‘Pitch Black’ tot leven gewekt, een exclusieve damesring die het mysterie van de nacht belichaamt. De twee druppelvormige stenen, zorgvuldig geplaatst aan weerszijden van een centrale onyx edelsteen, vormen een gestroomlijnd design dat zowel modern als tijdloos is.

Het sterling zilver heb ik met hand en hamer bewerkt, waardoor elke bocht en hoek het licht vangt op een manier die de diepe, ondoorgrondelijke zwarttinten van de onyx versterkt. De kleurencombinatie van zwart, wit en zilver is een echo van de natuurlijke pracht van deze edelsteen, en geeft de ring een chique, maar gedurfde uitstraling.

Dit unieke stuk, met ringmaat 18, is meer dan een accessoire – het is een kunstwerk, een ode aan de kracht en elegantie die elke vrouw bezit. ‘Pitch Black’ wacht op een eigenaar die niet alleen de schoonheid ervan waardeert, maar ook de verhalen die het vertelt en de geheimen die het draagt. Ben jij klaar om de schoonheid van de nacht aan je hand te dragen?

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

kleur

steunkleur

,

speciale kleur

materiaal

,

steensoort

,

steenmaat

, ,

vorm

,

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper