'Pitch Black'

Exclusieve damesring in druppelvorm met onyx edelsteen

Exclusieve damesring in druppelvorm met onyx edelsteen

 495,00

1 stuk op voorraad

Deze bijzondere ring van sterling zilver is handgesmeed. Hij is bewerkt met 2 druppelvormige stenen en in het midden een edelsteen, een gave combinatie tussen kunst en natuur. Ik heb met de gieting geëxperimenteerd met de kleuren zwart, wit en zilver. Deze matchen met de Onyx steen in het midden. Bemachtig jij dit unieke exemplaar? De ringmaat is 17,5
ringmaat

,

kleur

steunkleur

,

speciale kleur

materiaal

,

steensoort

,

steenmaat

, ,

vorm

,

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook