Brede handgesmede zilveren ring met helderblauwe steen

Brede handgesmede zilveren ring met helderblauwe steen

'Azure River'
‘Azure River’ – de blauwe schittering om je vinger

 395,00

kleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Voeg wat extra kleur toe aan je dag met deze unieke en handgesmede ‘Azure River’ ring van sterling zilver. Dankzij de ge-etste basis krijgt de ring een extra diepe en rijke uitstraling, terwijl de helderblauwe steen schittert en glanst. Het handgeschilderde glas maakt elke ring uniek, dus jij bent verzekerd van een echt one-of-a-kind juweel. De ringmaat is 18,5, maar Daan maakt het graag op maat voor je. Word de trotse eigenaar van deze opvallende eye-catcher en voeg wat extra flair toe aan elke outfit.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook