Brede handgesmede zilveren ring met helderblauwe steen

'Azure River'

‘Azure River’ – de blauwe schittering om je vinger – ringmaat is 18,5

 395,00

Voeg wat extra kleur toe aan je dag met deze unieke en handgesmede ‘Azure River’ ring van sterling zilver. Dankzij de ge-etste basis krijgt de ring een extra diepe en rijke uitstraling, terwijl de helderblauwe steen schittert en glanst. Het handgeschilderde glas maakt elke ring uniek, dus jij bent verzekerd van een echt one-of-a-kind juweel. De ringmaat is 18,5, maar Daan maakt het graag op maat voor je. Word de trotse eigenaar van deze opvallende eye-catcher en voeg wat extra flair toe aan elke outfit.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

1 jaar

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper