'The Eye of Fire'

Exclusieve brede zilveren damesring met rode steen

Exclusieve brede zilveren damesring met rode steen

 285,00

1 stuk op voorraad

Deze bijzondere ring van sterling zilver is handgesmeed. De basis van de ring is gereticuleerd waardoor er een mooie structuur ontstaat, daarna is de ring gezwart. Let op dat met dragen het zwart weer zilver zal worden, de dieperliggende gedeeltes blijven wel donker. De steen is een handgeschilderde steen van glas. Ik heb met de gieting geëxperimenteerd met de kleur rood welke nu aan lava-achtig effect heeft. Ben jij straks de nieuwe eigenaar van deze eye-catcher? Er is er maar 1 van gemaakt. De ringmaat is 17
ringmaat

,

kleur

steunkleur

,

speciale kleur

steenmaat

,

materiaal

vorm

techniek

,

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook