Exclusieve brede zilveren damesring met rode steen

'The Eye of Fire'

Laat ‘The Eye of Fire’, een zilveren ring met een vurige rode steen, het ongetemde vuur van jouw stijl weerspiegelen. Ringmaat 17

1 stuk op voorraad

 285,00

‘The Eye of Fire’ is een creatie die de essentie van passie en kracht belichaamt. Met mijn handen heb ik sterling zilver gesmeed tot een brede damesring, die de ruige schoonheid van de natuurlijke wereld eert. De techniek van reticulatie heeft het zilver een unieke textuur gegeven, een herinnering aan het ongepolijste landschap van onze aarde.

De ring is gezwart om de diepte en complexiteit van de structuur te benadrukken, hoewel het zwart met de tijd zal slijten om een zilveren glans te onthullen, blijven de dieperliggende delen mysterieus donker. Het is als een levend kunstwerk dat evolueert met de drager.

Centraal in deze ring zit een handgeschilderde glassteen. De kleur rood, zorgvuldig gekozen en gegoten, weerspiegelt de gloeiende diepte van een actieve vulkaan, een lava-achtig effect dat de kracht van vuur vastlegt.

Slechts één exemplaar van ‘The Eye of Fire’ bestaat, een symbool van exclusiviteit en individualiteit. Met maat 17 wacht deze ring op iemand die de unieke waarde ervan zal koesteren. Ben jij klaar om dit unieke juweel, dat zoveel meer is dan een sieraad, te omarmen?

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

,

kleur

steunkleur

,

speciale kleur

steenmaat

,

materiaal

vorm

techniek

,

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper