Handgesmede ring met zwarte steen

'Black Triplet'

‘Black Triplet’, een handgesmede ring met een zwarte steen, is een kunstwerk dat de diepte en schittering van de nacht belichaamt. Ringmaat 17

 325,00

‘Black Triplet’ is het resultaat van mijn fascinatie met de nacht en haar mysterieuze schoonheid. Deze ring, met de hand gesmeed uit sterling zilver, draagt een ovale steen die een heelal aan zwarttinten en zilveren fonkelingen in zich bergt. Het is alsof je een fragment van een donkere sterrenhemel aan je vinger draagt.

Bij het creëren van deze ring heb ik mij laten inspireren door de verschillende soorten zwart die ik in mijn schilderijen gebruik. Ik heb deze tinten met zorg gemengd en gegoten tot een steen die niet alleen zwart is, maar diepte en leven ademt. Het zilver binnenin speelt met het licht en geeft de steen een dynamisch effect.

Als subtiele tegenhanger heb ik een kleine amethist toegevoegd, een edelsteen die bekend staat om zijn spirituele energie. Deze ‘Black Triplet’, maat 17, is een ode aan de kracht en elegantie van eenvoud.

Als dit unieke sieraad je aanspreekt, maar je een andere steen of maat wenst, laat het mij weten. Ik nodig je uit om samen een nieuwe ‘Black Triplet’ te smeden, even uniek als jouw persoonlijke stijl.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

speciale kleur:

materiaal:

, ,

steensoort:

,

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper