'Black Triplet'

Handgesmede ring met zwarte steen

Handgesmede ring met zwarte steen

 325,00 1.495,00

Deze sterling zilveren ring is uniek ontworpen en met de hand gesmeed door Daan. Het ontwerp ‘Black Triplet’ is gemaakt met een zwarte ovale steen, op een stevige 3-dubbele ring. Deze steen is gemaakt vanuit een schilderij van verschillende soorten zwart en zilver. Het zilver geeft de steen een bijzonder effect. Daarnaast is er ook als detail een kleine amethist toegevoegd. Omdat er van deze steen maar één bestaat op de hele wereld, ben jij bij aankoop dus verzekerd van een 100% uniek exemplaar. Ringmaat 17 Wil je dit ontwerp met een andere steen of in een andere maat? Neem gerust contact op met Daan.
ringmaat

,

kleur

speciale kleur

materiaal

, ,

steensoort

,

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie


Deze ring kan in opdracht gemaakt worden, in jouw maat en kleur, in de volgende combinaties:

  • 14k geelgoud (zie voorbeeld) – 1495,-
  • 14k roségoud – 1650,-
  • 14k roodgoud – 1650,-
  • 14k witgoud – 1695,-

 

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook