Brede duimringen met structuur zilver of goud

Brede duimringen met structuur zilver of goud

'Lunar landscape'
Ontdek de unieke duimringen met een ‘Lunar Landscape’-structuur, speciaal gemaakt voor jou in zilver, sterling zilver of goud!

 150,00 925,00

materiaal

,

steensoort

techniek

levertijd

vorm

garantie

Geef je handen een bijzonder accent met deze ‘Lunar Landscape’-duimringen. Elke ring is uniek door de gereticuleerde techniek die gebruikt wordt om de ringen te maken. Of je nu kiest voor de grove structuur van 835 zilver, de klassieke uitstraling van sterling zilver of de warmte van 14k goud, jouw ring is een echt kunstwerk op zichzelf. De brede en stevige basis van de ringen zorgt voor een stijlvolle uitstraling, waarmee je zowel in je vrije tijd als op kantoor een statement maakt. Elke ring is op maat gemaakt, waardoor je zeker weet dat je een ring hebt die perfect bij je past. Bestel nu en ontdek hoe het voelt om deze unieke duimringen aan te hebben. De levertijd is 3 weken, maar het resultaat is het absoluut waard!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook