Handgesmede sterling zilveren wikkelring met paarse steen

'Don't Leave Me'

Laat je betoveren door de unieke schoonheid van ‘Don’t Leave Me’ – een handgesmede wikkelring met een prachtige paarse steen. Een uniek ontwerp met de hand gemaakt door Daan. Ringmaat 18

1 stuk op voorraad

 235,00

Ontdek de betoverende wereld van ambachtelijk vakmanschap met ‘Don’t Leave Me’ – een sterling zilveren wikkelring met een schitterende paarse steen. Deze ring is met liefde en passie ontworpen en met de hand gesmeed door Daan, een getalenteerde edelsmid.

Het ontwerp ‘Don’t Leave Me’ onderscheidt zich door de tijdloze wikkelvorm van de ring, die een gevoel van eeuwigheid en verbondenheid symboliseert. Elke ring is uniek en draagt de stempel van ambachtelijk vakmanschap. De handgeschilderde steen is een prachtige menging van paars, parelmoer en grafiet, waardoor elk exemplaar zijn eigen karakter en kleurenpracht heeft.

Wat deze ring nog specialer maakt, is dat de steen echt uniek is. Er is maar één exemplaar van deze steen op de hele wereld, waardoor jij bij aankoop verzekerd bent van een 100% uniek sieraad. Met ‘Don’t Leave Me’ draag je dus niet alleen een prachtig stukje kunst, maar ook een exclusief en persoonlijk symbool van jouw individualiteit.

De ring heeft een ringmaat van 18, maar als je graag een ander ontwerp met een andere steen of in een andere maat wilt, kun je altijd contact opnemen met Daan. Hij staat klaar om jouw wensen te bespreken en een uniek sieraad te creëren dat perfect bij jou past.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

,

kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper