Bijzondere handgesmede ring met paarse steen

Bijzondere handgesmede ring met paarse steen

'Blooming Beauty'
Deze sterling zilveren ring is uniek ontworpen en met de hand gesmeed door Daan. Het ontwerp ‘Budding Beauty’ is gemaakt met een paarse steen met parelmoer en gedraaide ring. De paarse steen is een unieke steen en is gezet in een speciaal vormgegeven setting in de vorm van een ontluikende bloem. Deze steen is gemaakt vanuit een schilderij van paars, oranje en parelmoer. Het parelmoer geeft de steen een bijzonder effect. Omdat er van deze steen maar één bestaat op de hele wereld, ben jij bij aankoop dus verzekerd van een 100% uniek exemplaar. Ringmaat: 18 Wil je dit ontwerp met een andere steen of in een andere maat? Neem gerust contact op met Daan.

 245,00

1 op voorraad

ringmaat

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Ringmaat opmeter

 2,95

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook

Bijzondere handgesmede oorbellen met kunstwerk

 185,00

Unieke zilveren navelpiercing met blauwe steen

 49,95

Uniek abstract schilderij geborgenheid paars

 119,00 595,00

Schakelarmband van edelstaal met donkere bedel

 29,95