Bijzondere handgesmede ring met paarse steen

Bijzondere handgesmede ring met paarse steen

'Blooming Beauty'
Een exclusieve sieraad! Deze handgesmede ring ‘Blooming Beauty’ is uniek en heeft een paarse steen met parelmoer.

 245,00

1 stuk op voorraad

ringmaat

,

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Deze sterling zilveren ring is een echte blikvanger. Het is uniek ontworpen en met de hand gesmeed door Daan, speciaal voor jou. Het ontwerp ‘Budding Beauty’ is geïnspireerd door een schilderij en bestaat uit een prachtige paarse steen met parelmoer, gezet in een bloemvormige setting. De paarse steen is uniek en je bent bij aankoop verzekerd van een 100% uniek exemplaar, omdat er maar één bestaat op de hele wereld. De ringmaat is 18, maar als je het ontwerp liever met een andere steen of in een andere maat wilt, neem dan gerust contact op met Daan. Word de trotse bezitter van deze bijzondere handgesmede ring en laat de wereld zien dat jij een uniek stijl hebt!

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook