Bijzondere handgesmede ring met paarse steen

'Blooming Beauty'

Een exclusieve sieraad! Deze handgesmede ring ‘Blooming Beauty’ is uniek en heeft een paarse steen met parelmoer. Ringmaat 18

1 stuk op voorraad

 245,00

Deze sterling zilveren ring is een echte blikvanger. Het is uniek ontworpen en met de hand gesmeed door Daan, speciaal voor jou. Het ontwerp ‘Budding Beauty’ is geïnspireerd door een schilderij en bestaat uit een prachtige paarse steen met parelmoer, gezet in een bloemvormige setting. De paarse steen is uniek en je bent bij aankoop verzekerd van een 100% uniek exemplaar, omdat er maar één bestaat op de hele wereld. De ringmaat is 18, maar als je het ontwerp liever met een andere steen of in een andere maat wilt, neem dan gerust contact op met Daan. Word de trotse bezitter van deze bijzondere handgesmede ring en laat de wereld zien dat jij een uniek stijl hebt!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

,

kleur

steunkleur

speciale kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

techniek

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper