Handgesmede ring met 3 kleuren goud

Handgesmede ring met 3 kleuren goud

'Tricolore'
Prachtige strakke tricolore goud ring met 14k geelgoud, roségoud en roodgoud. Deze ring heeft een zilveren binnenring die aan de buitenkant gezwart is om het contrast van het goud goed te kunnen laten zien. De ring is in maat 18,5 op voorraad en direct leverbaar, andere kleuren/maten hebben een levertijd van 1 á 2 weken.

 565,00

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Gold Cloth

 13,95

Gold clean – reinigingsbad 170 ml

 18,95

Ringmaat opmeter

 2,95

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook

Goudkleurige ring met oranje steen

 44,95

Unieke klapoorbellen met grijze hartjes

 44,95

RVS verstelbare grote damesring met magische kleuren

 59,95

Grote opvallende hanger zwart

 149,95