'Tricolore'

Handgesmede ring met 3 kleuren goud

Handgesmede ring met 3 kleuren goud

 565,00

Maak een statement met deze handgesmede ‘Tricolore’ ring met 14k geel-, rosé- en roodgoud. Een unieke combinatie van kleuren voor een opvallende look!

Deze prachtige tricolore goud ring is een echte aanwinst voor je sieradendoos. Uniek gesmeed en ontworpen door Daniëlle Looije. Met 14k geelgoud, roségoud en roodgoud heeft deze ring een bijzondere combinatie van kleuren, wat voor een unieke look zorgt. De zilveren binnenring is gezwart, dit zorgt voor contrast en accentueert de kleuren van het goud. De ring is in maat 18,5 op voorraad en direct leverbaar, en voor andere maten is een levertijd van 1 á 2 weken. Maak een statement en voeg deze unieke ring toe aan je verzameling.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook