Handgesmede ring met 3 kleuren goud

'Tricolore'

Maak een statement met deze handgesmede ‘Tricolore’ ring met 14k geel-, rosé- en roodgoud. Een unieke combinatie van kleuren voor een opvallende look!

Ringmaat 19 is de ring op de foto en direct leverbaar.

 565,00

Deze prachtige tricolore goud ring is een echte aanwinst voor je sieradendoos. Uniek gesmeed en ontworpen door Daniëlle Looije. Met 14k geelgoud, roségoud en roodgoud heeft deze ring een bijzondere combinatie van kleuren, wat voor een unieke look zorgt. De zilveren binnenring is gezwart, dit zorgt voor contrast en accentueert de kleuren van het goud. De ring is in maat 18,5 op voorraad en direct leverbaar, en voor andere maten is een levertijd van 1 á 2 weken. Maak een statement en voeg deze unieke ring toe aan je verzameling.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

,

vorm:

levertijd:

In overleg

garantie:

1 jaar

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper