Gereticuleerde gouden ring met steen

Gereticuleerde gouden ring met steen

'Sandy Coastline'
Een subtiele twist op de traditionele gouden ring, deze brede gereticuleerde ring is een uniek juweel. Gemaakt van 14k goud, met een unieke steen. Maak jouw look compleet met deze bijzondere ring.

 855,00 935,00

eigenschap

materiaal

,

steensoort

kleur

steunkleur

levertijd

vorm

,

techniek

gelegenheid

garantie

Deze mooie brede gereticuleerde ring, genaamd ‘Sandy Coastline’, is gemaakt van 14k goud. Dankzij deze unieke techniek is elke ring uniek en wijkt het eindresultaat af van de foto. De ring is +/- 6mm breed en is geschikt voor zowel heren als dames. De ringen worden op maat gemaakt, waardoor de levertijd ongeveer 3 tot 4 weken is. Op aanvraag kunnen de ringen ook in een breder of smaller formaat gemaakt worden. Dit heeft echter wel invloed op de prijs. Deze ringen zijn ook beschikbaar in zilver. Kies je voor een ring met steen? Dan neem ik contact met jou op om een passende steen voor je te maken.

Kies deze prachtige ring en voeg een uniek en stijlvol accent toe aan je outfit.

 

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook