Ruwe brede 9k trouwringen

Ruwe brede 9k trouwringen

'Coast of Life'
Mooie brede gereticuleerde ring gemaakt van 9k (legering met 37,5% goud). Het resultaat van deze techniek is elke keer uniek, daarom wijkt het eindresultaat af van de foto. De ring is +/- 6mm breed. Geschikt voor heren of voor dames. Deze ringen worden op maat gemaakt, dus de levertijd is ongeveer twee weken. Op aanvraag kunnen ze ook in een breder of smaller gemaakt worden. Ook beschikbaar in het zilver.

 715,00

materiaal

,

steensoort

kleur

steunkleur

levertijd

vorm

,

techniek

gelegenheid

garantie

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook