Ruwe brede 9k trouwringen

'Coast of Life'

Laat de ruige kustlijnen je begeleiden op het pad van verbondenheid. ‘Coast of Life’ – een uniek symbool van liefde, vervaardigd in 9k.

 745,00

Ik ben Danielle Looije en ik wil je graag vertellen over mijn grote passie. Ik hou er namelijk van om mooie sieraden te maken voor mooie mensen. Elke liefde heeft zijn eigen unieke verhaal, en dat probeer ik vast te leggen in elk stuk dat ik maak. Neem bijvoorbeeld ‘Coast of Life’. Dat is niet zomaar een ring; het is een viering van de turbulente, maar prachtige reis van het leven en de liefde.

Deze bijzondere trouwringen zijn breed en hebben een ruw ontwerp. Ze zijn gemaakt van 9k (een legering met 37,5% goud). Ik vind het geweldig om met de techniek van reticuleren te werken. Door het metaal gecontroleerd te verhitten, smelt het gedeeltelijk en ontstaan er organische patronen die doen denken aan de golvende kustlijnen en het veranderende landschap van het leven. En weet je wat zo mooi is? Geen twee ringen zijn hetzelfde. Jouw ring zal een unieke afdruk dragen, net als jouw liefdesverhaal.

Met een breedte van ongeveer 6mm is deze ring een opvallend stuk, perfect voor zowel heren als dames. Hoewel ze op maat gemaakt worden en het ongeveer 4-6 weken duurt voordat je ze ontvangt, is de wachttijd het meer dan waard. En als je liever een andere maat of ander materiaal wilt, is dat ook mogelijk. Jouw wens, jouw verhaal, jouw ‘Coast of Life’.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

,

steensoort:

kleur:

steunkleur:

levertijd:

1 week

vorm:

,

techniek:

gelegenheid:

garantie:

1 jaar

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper