'Coast of Life'

Ruwe brede 9k trouwringen

Laat de ruige kustlijnen je begeleiden op het pad van verbondenheid. ‘Coast of Life’ – een uniek symbool van liefde, vervaardigd in 9k.

 745,00

Elke liefde kent zijn eigen unieke verhaal, en het is dat verhaal dat ik probeer vast te leggen in elk stuk dat ik maak. ‘Coast of Life’ is meer dan een ring; het is een viering van de turbulente, maar prachtige reis van het leven en de liefde.

Deze bijzondere trouwringen, breed en met een ruw gericuleerd ontwerp, zijn gemaakt van 9k (legering met 37,5% goud). Reticuleren is een techniek die me fascineert. Door het metaal gecontroleerd te verhitten, smelt het gedeeltelijk en ontstaan er organische patronen die doen denken aan de golvende kustlijnen en het wisselende landschap van het leven. Geen twee ringen zijn hetzelfde, en dat is precies het mooie ervan. Jouw ring zal een unieke afdruk dragen, net als jouw liefdesverhaal.

Met een breedte van ongeveer 6mm is deze ring een opvallend stuk, geschikt voor zowel heren als dames. Hoewel ze op maat gemaakt worden met een levertijd van ongeveer 3- 6 weken, is de wachttijd het meer dan waard. En als je voorkeur hebt voor een andere maat of materiaal, kunnen deze ringen ook worden aangepast of zelfs in zilver worden gemaakt. Jouw wens, jouw verhaal, jouw ‘Coast of Life’.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

,

steensoort:

kleur:

steunkleur:

levertijd:

vorm:

,

techniek:

gelegenheid:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper