Exclusieve oorbellen

Welkom in mijn webshop, waar ik mijn passie voor handgemaakte sieraden deel met de wereld. Mijn oorbellen zijn speciaal ontworpen om een ​​exclusieve en artistieke touch toe te voegen aan elke outfit.

 

Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Roze
Turquoise
Wit
Zwart

'Autumn Whispers'

 225,00

Of je nu op zoek bent naar een subtiel paar oorbellen voor dagelijks gebruik of een opvallend statement piece voor speciale gelegenheden, ik heb voor elk wat wils.

Elk paar oorbellen is met de hand gesmeed en kan worden gemaakt van zilver of goud. Ik gebruik alleen hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat elk sieraad lang meegaat. Maar wat mijn oorbellen echt speciaal maakt, is het feit dat ik alle stenen met de hand schilder. Dit betekent dat ik elke oorbel helemaal naar jouw wens kan aanpassen, wat resulteert in een exclusief sieraad dat niemand anders heeft, met een levertijd van 4-6 weken. Ik ben ervan overtuigd dat mijn oorbellen iets zijn waar je trots op zult zijn en die je met veel plezier zult dragen.

Elk stuk in mijn collectie is met liefde en passie gemaakt. Ik vind het eigenlijk te mooi om te verkopen, maar ik wil graag mijn passie delen met anderen. Ik hoop dat mijn oorbellen je net zo blij maken als ze mij maken. Bekijk mijn collectie en ontdek het perfecte paar oorbellen voor jou.

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️