'Flaming Ocean'

Zilveren hanger met gouden accenten en blauwe steen

Laat je verleiden door de ‘Flaming Ocean’, een opvallende zilveren hanger met gouden accenten en blauwe handgeschilderde steen.

 375,00

Verkocht

Deze unieke hanger is een echte blikvanger. Met zijn 22k gouden accenten en de artistieke blauwe handgeschilderde steen is hij een bijzonder sieraad. De blauwe steen is niet zomaar een steen, maar een glassteen beschilderd met acrylverf, wat hem een extra artistieke touch geeft. De hanger is 3cm groot en de ketting is 45cm. Voor degenen die op zoek zijn naar een hanger die niet onopgemerkt blijft, is deze ‘Flaming Ocean’ een echte aanrader. Wanneer gewenst kun je deze hanger ook op aanvraag in een andere kleur laten maken, met een levertijd van ongeveer 4 weken.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

lengte ketting

kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

,

steensoort

levertijd

techniek

,

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.