Bijzondere keum boo hanger met lapis lazuli

'Cosmic Crescent'

Ontvouw de hemel rond je nek met ‘Cosmic Crescent’, een keum boo hanger waarin lapis lazuli en 24k goud resoneren als sterren en maan.

1 stuk op voorraad

 450,00

Toen ik de diepe, kosmische blauwe tinten van de lapis lazuli zag, met zijn insluitsels van pyriet die flonkerden als verre sterren, wist ik dat ik iets unieks in handen had. En zo ontstond ‘Cosmic Crescent’, een hanger die het mysterie van de nachtelijke hemel vastlegt.

Het was een bijzonder moment toen ik de techniek van keum boo toepaste, waardoor het 24k goud perfect fuseerde met het zilver, alsof ze altijd voor elkaar bestemd waren. Dit goud weerspiegelt de pyriet in de lapis lazuli, waardoor er een schitterende balans en harmonie in het ontwerp ontstaat, ondanks het assymetrische ontwerp.

De hanger, met zijn royale afmeting van 5cm, rust aan een sierlijke zilveren ketting van 45cm. Het is meer dan zomaar een sieraad. Het is een stukje van de kosmos, een herinnering aan de grootsheid van de natuur, gevangen in een draagbaar kunstwerk. Draag ‘Cosmic Crescent’ en voel je elke dag verbonden met het universum.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

,

steensoort

levertijd

techniek

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper