Zilveren hanger met gouden accenten en blauwe steen

Zilveren hanger met gouden accenten en blauwe steen

'Flaming Ocean'
Laat je verleiden door de ‘Flaming Ocean’, een opvallende zilveren hanger met gouden accenten en blauwe handgeschilderde steen.

 375,00

Verkocht

lengte ketting

kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

,

vorm

materiaal

,

steensoort

levertijd

techniek

,

garantie


Als je je fantasie op hol laat slaan kunnen deze ringen in veel verschillende combinaties worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan kleine edelstenen zoals spinel, saffier, robijn.

Deze unieke hanger is een echte blikvanger. Met zijn 22k gouden accenten en de artistieke blauwe handgeschilderde steen is hij een bijzonder sieraad. De blauwe steen is niet zomaar een steen, maar een glassteen beschilderd met acrylverf, wat hem een extra artistieke touch geeft. De hanger is 3cm groot en de ketting is 45cm. Voor degenen die op zoek zijn naar een hanger die niet onopgemerkt blijft, is deze ‘Flaming Ocean’ een echte aanrader. Wanneer gewenst kun je deze hanger ook op aanvraag in een andere kleur laten maken, met een levertijd van ongeveer 4 weken.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook