De magie van lapis lazuli in mijn sieraden collectie

Hoi daar, ik ben Danielle Looije, een kunstenares en sieradenmaker die zich laat inspireren door de schoonheid van de natuur. Een van mijn favoriete edelstenen om mee te werken is lapis lazuli. Het is een prachtige steen met een diepblauwe kleur die me doen denken aan de sterrenhemel.

Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Roze
Turquoise
Wit
Zwart

'Azure Gold Veins'

 59,95

Mijn creatieve visie op sieraden met lapis lazuli

Ik wilde mijn liefde voor lapis lazuli delen door een collectie sieraden te creëren die deze steen op een unieke manier combineert met handgeschilderde glasstenen. Elk stuk in mijn collectie is met de hand gemaakt en ontworpen om de natuurlijke schoonheid van lapis lazuli te laten stralen.

Het proces van het maken van mijn sieraden collectie

Mijn creatieve proces begint met het vinden van de perfecte stukken lapis lazuli. Ik zoek naar stenen met een levendige blauwe kleur. Ik combineer deze stenen met kleurrijke handgeschilderde glasstenen die ik speciaal voor mijn sieraden maak.

Elk stuk in mijn collectie is met de hand gemaakt en ontworpen om de natuurlijke schoonheid van lapis lazuli te laten stralen. Ik gebruik verschillende technieken, om de stenen en glasstenen samen te voegen tot unieke en levendige sieraden.

Mijn visie voor jouw stijl

Ik geloof dat sieraden meer zijn dan alleen een decoratie. Het zijn expressies van jouw persoonlijke stijl en kunnen een gevoel van kracht en schoonheid geven. Mijn collectie met lapis lazuli sieraden is ontworpen om de drager te inspireren en te laten stralen.

Of je nu kiest voor een statement halsketting of een subtiele armband, elk stuk in mijn collectie zal een uniek en artistiek tintje toevoegen aan jouw garderobe. Draag mijn sieraden met trots en laat jezelf stralen als de sterren aan de hemel.

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️