Armband met Lapis Lazuli en pyriet

'Azure Gold Veins'

Waar hemelblauw en gouden schittering samensmelten. Ontdek de harmonie van Lapis Lazuli en Pyriet in een tijdloos sieraad.

 49,95

Vanuit mijn atelier kijk ik vaak naar de oneindige blauwe lucht, zoekend naar inspiratie. En op een heldere dag ving ik die perfecte combinatie: het diepe blauw van de Lapis Lazuli en de glinsterende touch van Pyriet. Zo is ‘Azure Gold Veins’ geboren. Iedere 8mm edelsteen op deze armband draagt een verhaal, een moment van pure schoonheid. De natuurlijke, niet bijgekleurde Lapis Lazuli en de fonkelende Pyriet weerspiegelen het samenspel van de hemel en de sterren. Voor extra duurzaamheid en comfort is deze armband vervaardigd met een dubbele elastiek. Als je ‘Azure Gold Veins’ draagt, voel je niet alleen de kwaliteit, maar ook de liefde en passie waarmee ik dit sieraad voor jou heb gecreëerd.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

steensoort:

,

vorm:

levertijd:

1 week

garantie:

3 maanden

collectie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper