'Azure Gold Veins'

Armband met Lapis Lazuli en pyriet

Waar hemelblauw en gouden schittering samensmelten. Ontdek de harmonie van Lapis Lazuli en Pyriet in een tijdloos sieraad.

 49,95

Vanuit mijn atelier kijk ik vaak naar de oneindige blauwe lucht, zoekend naar inspiratie. En op een heldere dag ving ik die perfecte combinatie: het diepe blauw van de Lapis Lazuli en de glinsterende touch van Pyriet. Zo is ‘Azure Gold Veins’ geboren. Iedere 8mm edelsteen op deze armband draagt een verhaal, een moment van pure schoonheid. De natuurlijke, niet bijgekleurde Lapis Lazuli en de fonkelende Pyriet weerspiegelen het samenspel van de hemel en de sterren. Voor extra duurzaamheid en comfort is deze armband vervaardigd met een dubbele elastiek. Als je ‘Azure Gold Veins’ draagt, voel je niet alleen de kwaliteit, maar ook de liefde en passie waarmee ik dit sieraad voor jou heb gecreëerd.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

materiaal

steensoort

,

vorm

levertijd

garantie

collectie

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

PascomfortArmband maat
StrakPolsmaat +1,5 cm
NormaalPolsmaat +2 cm
LosPolsmaat +3 cm

Bangle armbanden

PolsomtrekDiameter bangle maat
15 – 16 cm56 mm
17 – 18 cm60 mm
18 – 19 cm65 mm
19 – 20 cm70 mm

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook