'Azure Gold Veins'

Armband met Lapis Lazuli

Een hemelse reis van natuurlijke schoonheid en kracht. Kies jouw maat en voel de tijdloze resonantie van pure Lapis Lazuli.

 49,95

In mijn atelier ben ik voortdurend op zoek naar stenen die niet alleen schoonheid maar ook verhaal en karakter dragen. De ‘Azure Gold Veins’ armband, geïnspireerd door de onpeilbare diepten van het universum, is daar een perfect voorbeeld van. Elke Lapis Lazuli bolletje, beschikbaar in 10mm, 8mm en 6mm, vertelt zijn eigen sterrenverhaal. Wat deze armband extra speciaal maakt, is de authenticiteit van de Lapis Lazuli; 100% natuurlijk en niet bijgekleurd. Dit betekent dat je een stukje pure natuur om je pols draagt. En omdat ik begrijp hoe dierbaar zo’n sieraad kan zijn, is de ‘Galactic Lapis’ vervaardigd met een dubbele elastiek voor extra stevigheid. Zo kun je zonder zorgen genieten van deze hemelse schoonheid, dag in dag uit.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

materiaal

steensoort

vorm

levertijd

garantie

collectie

De armbandmaten van Art by Daan zijn de maten van de armband zelf en niet van jouw pols. De makkelijkste manier om een armband die je al hebt op te meten. Heb je nog geen armband? Dan heb je een meetlint nodig. Meet je pols op, doe de meetlint iets losser op de maat hoe je je armband wit hebben en voilà, daar is je armband maat! Voor een richtlijn kun je ook onderstaande tabel gebruiken.

PascomfortArmband maat
StrakPolsmaat +1,5 cm
NormaalPolsmaat +2 cm
LosPolsmaat +3 cm

Bangle armbanden

PolsomtrekDiameter bangle maat
15 – 16 cm56 mm
17 – 18 cm60 mm
18 – 19 cm65 mm
19 – 20 cm70 mm

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook