Armband met Lapis Lazuli

'Azure Gold Veins'

Een hemelse reis van natuurlijke schoonheid en kracht. Kies jouw maat en voel de tijdloze resonantie van pure Lapis Lazuli.

 49,95

In mijn atelier ben ik voortdurend op zoek naar stenen die niet alleen schoonheid maar ook verhaal en karakter dragen. De ‘Azure Gold Veins’ armband, geïnspireerd door de onpeilbare diepten van het universum, is daar een perfect voorbeeld van. Elke Lapis Lazuli bolletje, beschikbaar in 10mm, 8mm en 6mm, vertelt zijn eigen sterrenverhaal. Wat deze armband extra speciaal maakt, is de authenticiteit van de Lapis Lazuli; 100% natuurlijk en niet bijgekleurd. Dit betekent dat je een stukje pure natuur om je pols draagt. En omdat ik begrijp hoe dierbaar zo’n sieraad kan zijn, is de ‘Galactic Lapis’ vervaardigd met een dubbele elastiek voor extra stevigheid. Zo kun je zonder zorgen genieten van deze hemelse schoonheid, dag in dag uit.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
steenmaat:

,

kleur:

materiaal:

steensoort:

vorm:

levertijd:

1 week

garantie:

3 maanden

collectie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper