Zilveren anticlastische hanger

'Sculpted Cascade'

Laat ‘Sculpted Cascade’ jouw stijl definieren: een meesterwerk van licht en schaduw, gehamerd tot perfectie.

1 stuk op voorraad (nabestelling mogelijk)

 195,00

Met ‘Sculpted Cascade’ om je hals draag je niet zomaar een sieraad, maar een verhaal van ambacht en vorm. Elk facet van deze sterling zilveren hanger vangt het licht, speelt ermee en weerspiegelt het terug in een warme gloed. De hanger is met zorg en precisie handgehamerd met een anticlastische techniek. Dit is een eeuwenoude smeedmethode waarbij het metaal in tegenovergestelde richtingen wordt gebogen, wat resulteert in een natuurlijke, vloeiende curve die kracht en gratie uitstraalt.

De zilveren tinten van ‘Sculpted Cascade’ glinsteren als een rustige beek onder de maan, elke keer uniek door de hand van de maker. Met een ketting van 45 cm hangt het sieraad op perfecte lengte, net boven je hart – een constante herinnering aan de pure schoonheid van handwerk.

Draag ‘Sculpted Cascade’ en voel hoe het zilveren licht jouw dagelijkse momenten verheft. Het is een stille statement, een persoonlijke toets die zegt: ik waardeer de fijne dingen, de zorgvuldige hand en de tijdloze kunst.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal

lengte ketting

techniek

,

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper