Zilveren gehamerde trouwringen

'Hammered Harmony'

Vind jouw unieke verbintenis met ‘Hammered Harmony’ trouwringen. Sterling zilver, op maat gemaakt, voor een liefde zo uniek als jij!

 195,00

Hallo, ik ben Daan en het is mijn passie om sieraden te maken die mensen laten stralen.

Op zoek naar een trouwring die net zo uniek is als jullie liefde? Maak kennis met de ‘Hammered Harmony’ ringne. Deze sterling zilveren ringen, met hun kenmerkende gehamerde afwerking, zijn het perfecte symbool van jullie unieke verbintenis. Ze zijn niet alleen een belofte van liefde, maar ook een statement van jouw persoonlijke stijl.

Elke ring wordt met zorg op maat gemaakt, en als je iets nog specialer wilt, zijn ze ook beschikbaar in goudvarianten zoals geelgoud, witgoud, rosegoud of roodgoud. Neem hiervoor gerust contact op.

Voel je mooi, voel je uniek, voel je zelfverzekerd. Bestel jouw ‘Hammered Harmony’ ringen vandaag nog en begin aan het hoofdstuk van eeuwige liefde met een levertijd van slechts 4-6 weken.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

levertijd:

4 – 6 weken

vorm:

gelegenheid:

garantie:

1 jaar

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper