Zilveren oorknopjes met rondom zirkonia en een roze steen

'Happy Valentine's'

Vier de liefde elke dag met ‘Happy Valentine’s’, schitterende oorknopjes met handgemaakte roze stenen.

1 stuk op voorraad

 89,95

Met de ‘Happy Valentine’s’ oorknopjes draag je een vleugje romantiek aan je oren. Deze sieraden zijn verre van gewoon, met zorgvuldig handgeschilderde roze stenen, die elke blik een sprankje liefde geven.

Deze prachtige oorknopjes zijn vervaardigd met een diepe passie en aandacht voor detail, resulterend in een uniek sieraad dat niet alleen je outfit accentueert, maar ook je dag opfleurt. De roze tinten zijn zacht en uitnodigend, omgeven door het licht van zilveren omlijstingen.

Draag ze en ervaar hoe deze ‘Happy Valentine’s’ oorknopjes jouw dagelijkse momenten verrijken met een toets van liefde en vreugde. Ze zijn niet alleen een accessoire voor Valentijnsdag, maar een teken van blijvende schoonheid die je het hele jaar door kunt koesteren. Ready to fall in love?

  • Voel je mooi
  • Uniek geschilderd
  • Maakt je outfit af
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte

gewicht

kleur

materiaal

steensoort

,

vorm

steenmaat

,

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper