Zilveren oranje hanger met ketting

'Colors of Life'

Voeg een vleugje kleur toe aan je leven met onze ‘Colors of Life’ hanger. Deze opvallende oranje hanger is een echte blikvanger en is gemaakt van zilver.

 295,00

De ‘Colors of Life’ hanger is niet zomaar een sieraad. Het is een kunstwerkje op zich! De artistieke glassteen is met de hand beschilderd met acrylverf en zorgt voor een unieke uitstraling. De hanger is gesmeed van zilver en heeft een diameter van 3,5cm. De bijgeleverde ketting heeft een lengte van 45cm. Deze hanger is een must-have voor iedereen die van opvallende en kleurrijke sieraden houdt!

Wil je deze hanger in een andere kleur? Dat kan! Neem gerust contact met ons op en wij kijken samen naar de mogelijkheden. Met deze ‘Colors of Life’ hanger voeg je zeker weten een vleugje kleur toe aan jouw leven!

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

steunkleur

speciale kleur

steenmaat

vorm

materiaal

,

steensoort

levertijd

techniek

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper