'Inferno's Molten Beauty'

Zilveren ring hanger met ingegoten stenen

Ontdek ‘Inferno’s Molten Beauty’, waar zilver en vonkende stenen samensmelten in een tijdloze dans. Voel de kracht van vulkanisch zand en glinsterende edelstenen rond je nek.

 325,00

Bestel hem en ik maak hem persoonlijk voor jou op maat

Als maker van deze bijzondere zilveren ring hanger genaamd ‘Inferno’s Molten Beauty’, ben ik trots op het unieke karakter dat elk stuk uitstraalt. De diepe kleuren van synthetische saffier, robijn en moissanite zijn ingebed in sterling zilver, samengevoegd met vulkanisch zand, waardoor het stuk een aardse uitstraling heeft. Dit sieraad is een harmonie tussen twee van mijn collecties: ‘Molten Beauty’ en ‘Glacial Inferno’.

De hanger heeft een diameter van 3cm en hangt aan een delicate ketting van 45 cm, perfect voor elke gelegenheid. Voor degenen die op zoek zijn naar iets echt unieks, bied ik ook de mogelijkheid om dit sieraad in andere kleuren te vervaardigen. Hierbij nodig ik je uit om je eigen ‘Inferno’s Molten Beauty’ te ervaren en het verhaal te dragen dat het vertelt. Als je kiest voor een aangepaste kleur, wees dan gerust, ik zal met dezelfde passie en zorg aan je specifieke stuk werken, met een levertijd van 4-6 weken. Voel de verbinding tussen aarde en kunst, elke keer dat je ‘Inferno’s Molten Beauty’ draagt.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Lengte bijzondere sieraden

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook