Zilveren ring hanger met ingegoten stenen

'Inferno's Molten Beauty'

Ontdek ‘Inferno’s Molten Beauty’, waar zilver en vonkende stenen samensmelten in een tijdloze dans. Voel de kracht van vulkanisch zand en glinsterende edelstenen rond je nek.

Verkrijgbaar op aanvraag

 350,00

Als maker van deze bijzondere zilveren ring hanger genaamd ‘Inferno’s Molten Beauty’, ben ik trots op het unieke karakter dat elk stuk uitstraalt. De diepe kleuren van synthetische saffier, robijn en moissanite zijn ingebed in sterling zilver, samengevoegd met vulkanisch zand, waardoor het stuk een aardse uitstraling heeft. Dit sieraad is een harmonie tussen twee van mijn collecties: ‘Molten Beauty’ en ‘Glacial Inferno’.

De hanger heeft een diameter van 3cm en hangt aan een delicate ketting van 45 cm, perfect voor elke gelegenheid. Voor degenen die op zoek zijn naar iets echt unieks, bied ik ook de mogelijkheid om dit sieraad in andere kleuren te vervaardigen. Hierbij nodig ik je uit om je eigen ‘Inferno’s Molten Beauty’ te ervaren en het verhaal te dragen dat het vertelt. Als je kiest voor een aangepaste kleur, wees dan gerust, ik zal met dezelfde passie en zorg aan je specifieke stuk werken, met een levertijd van 4-6 weken. Voel de verbinding tussen aarde en kunst, elke keer dat je ‘Inferno’s Molten Beauty’ draagt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper