Ronde ring met zand uit IJsland – zilver of goud

'Glacial Inferno'

Hallo, ik ben Danielle Looije, een gepassioneerde kunstenaar die schoonheid vindt in de kleinste details. Laat me je meenemen naar een magische plek: IJsland. Daar, omringd door majestueuze gletsjers en vulkanische landschappen, ontstond de inspiratie voor de “Glacial Inferno”-ring.

 275,00

🌊 Het zand van IJsland. Tijdens een onvergetelijke reis naar IJsland vond ik iets bijzonders op een afgelegen strand: zand. Maar dit was geen gewoon zand. Het zand was zwart, als overblijfsel van de prachtige natuur wist ik dat ik hier iets moois mee kon maken.

💫 Een ring met betekenis De ‘Glacial Inferno’-ring is meer dan een sieraad; het is een verhaal. Het zand, als het ware in het metaal gezogen, vormt het hart van deze ronde ring. Het herinnert mij aan een prachtige reis en de eeuwige verbinding tussen land en zee, vuur en ijs.

❤️ IJsland Heb jij ook je hart verloren aan IJsland? Dan is deze ring voor jou. Ik kan hem speciaal voor jou maken, met liefde en aandacht. Als je zelf zand hebt meegenome, gebruik ik het graag om jouw ring nog specialer te maken. De levertijd is 4-6 weken.

Dus, lieve avonturier, laat de ‘Glacial Inferno’ je herinneren aan de schoonheid van onze wereld. 🌟

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

,

levertijd:

techniek:

garantie:

collectie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper